Huonetilat

Tarjolla on 4-6 hengen huoneita. Huonevarustukseen kuuluvat sängyt yöpöytineen (ja liinavatteet sopimuksen mukaan), tuoleja sekä säilytyskaappeja. Majoitushuoneiden lisäksi meillä löytyy lokoisaa sohvanurkkausta selailuun, pelailuun tai muuten vain oleiluun.

WC- ja suihkutilat

Miehille ja naisille on jokaisessa kerroksessa tarjolla omat tilavat wc- ja suihkutilat, jonne kulku on käytävän kautta. Huoneissa ei ole omaa wc:tä ja suihkua.

Keittiötilat

Ensimmäisen kerroksen keittiössä on hyvät mahdollisuudet omatoimiseen kokkailuun. Varustukseen kuuluu mm. mikrouuni, liesi, kahvinkeitin sekä astiastoa. Ruokailutila löytyy keittiön vierestä.

Kokous- ja ryhmätyötilat

Kokous- ja luentotilaan mahtuu hyvin istumaan jopa 30 henkeä. Lisäksi löytyy erillinen tilava oleskelu- ja ryhmätyötila, jossa on sohvanurkkaus sekä erillisiä pöytäryhmiä.

Huoltotilat

Rakennuksen alakerrassa on tarjolla huolto- ja varastotilaa moneen tarpeeseen, mm. suksihuollot, polkupyörien säilytys ja/tai huollot, jne.

 

Huomioithan, että kaikki Sport Bed Oy:n tilat ovat savuttomia

 

ETUSIVULLE

Otathan huomioon, että tämä on entistä kasarmialuetta, joten Google Maps ei välttämättä näytä tarkkoja tuloksia. Tässä vielä maanmittauslaitoksen karttalinkki.