IHANTEELLINEN MAJAPAIKKA ULKOILUUN.

Sport Bed on urheilijalle ja ulkoilijalle ihanteellinen majapaikka upeiden kangasmaastojen ja Kontionpolkujen ääressä, lyhyen matkan päässä Kontiolahden ampumahiihtostadionista. Meillä ovat viihtyneet erityisesti hiihtäjät ja suunnistajat, mutta alueella on loistavat puitteet myös esimerkiksi leirien järjestämiseen ja muuhun ulkoliikuntaan, kuten maastopyöräilyyn. Tutustu mahdollisuuksiin tarkemmin!

Sport Bed Oy - Urheilijalle ja ulkoilijalle ihanteellinen majapaikka upeiden kangasmaastojen ja Kontionpolkujen ääressä.

HIIHTO

Kontiolahden ampumahiihtostadionille on meiltä suora, vain 1,5 kilometrin tieyhteys. Lukuisten ampuma- ja maastohiihdon kilpailuiden tapahtumapaikka tarjoaa upeat harjoittelumahdollisuudet niin ammattitason hiihtäjälle kuin harrastajallekin. Jäähdytetty latu pidentää harjoittelukautta syksyisin – kesällä käytössä on rullahiihtolatu. Kysy treeniporukallesi majoitustarjousta stadionin kupeesta!

Sport Bed Oy - Ihanteellinen majapaikka ulkoiluun

SUUNNISTUS

Meillä pääset suunnistamaan suoraan pihasta monipuoliseen ja mielenkiintoiseen maastoon ja laadukkaille kartoille, myös mobiilisuunnistuskartoille. Alueemme on erinomainen harjoituspaikka nuorille nouseville suunnistajille. Saat hankittua Kalevan Rastin kartat suoraan meiltä. Parhaille, mm. Joensuu-Jukolan (2017) kartoille on meiltä noin 25 minuutin matka. Varaa suunnistusporukallesi majoitus ja ruuat!

UPEAT MAHDOLLISUUDET MAASTOPYÖRÄILYYN JA ULKOILUUN

Kontionpolut-polkureitistö kulkee aivan majoituksen vierestä: alueen kangasmaasto tarjoaa upeita reittejä maastopyöräilyyn, juoksuun, polkujuoksuun, patikointiin, lumikenkäilyy ja aina Kolille asti. Majoitusta lähin reitti: Kontioniemi Trail 

Majoitus sijaitsee Suomen 15. suurimman järven Höytiäisen rannassa, mikä tarjoaa mukavat mahdollisuudet kalastukseen, veneily, melontaan ja uintiin. Majoituksen yhteydessä on erinomainen uimaranta ja laituri.  

Lisäksi lähistöllä on 20-väyläinen frisbeegolf-rata sekä Kontioniemen golfkenttä jotka sijaitsevat vain kilometrin päässä meiltä.

Sport bed Oy - Majoita ryhmäsi aktiviteettien äärellä.